Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Chamán del Monjuic (1339725) - Catalano Tinto (308275) » 686587510: T68/J11/VI

Liga 686587510 Información oficial sobre el partido 686587510 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VI.281 (14599)

El Chamán del Monjuic Alineación oficial del equipo 'El Chamán del Monjuic' en el partido 3 - 1 Don Pablo Club Alineación oficial del equipo 'Don Pablo Club' en el partido
Juan García (4') 1 - 0
Arsène Kinkela (16') 2 - 0
2 - 1 Jordi Viñas (68')
Ignacio Ereinuzqueta (82') 3 - 1
El Chamán del Monjuic Alineación oficial del equipo 'El Chamán del Monjuic' en el partido 3 - 1 Don Pablo Club Alineación oficial del equipo 'Don Pablo Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
El Chamán del Monjuic Alineación oficial del equipo 'El Chamán del Monjuic' en el partido 3 - 3 Don Pablo Club Alineación oficial del equipo 'Don Pablo Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 32,9 % 39,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Chamán del Monjuic

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan García de Chamán aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Chamán va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Arsène Kinkela des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Chamán pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ignacio Ereinuzqueta va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jeff Lukombo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 19 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local Haroun Chipo per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Raúl Noboa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan García va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Chamán van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Haroun Chipo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Don Pablo Club

Goles Goles

  • 139 Minuto 68 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Jordi Viñas va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Matthieu Daniau.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 14 (Ocasión de falta): El jugador visitant Jesús Ridao va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 14 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 260 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Jesús Ridao va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jordi Viñas amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bernat Banal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.