Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pedropas Team (1594902) - Catalano Tinto (308275) » 686587477: T68/J3/VI

Liga 686587477 Información oficial sobre el partido 686587477 en Hattrick

01.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 3 / VI.281 (14599)

Pedropas Team Alineación oficial del equipo 'Pedropas Team' en el partido 2 - 3 Don Pablo Club Alineación oficial del equipo 'Don Pablo Club' en el partido
0 - 1 Lluís-Anton Puigpinós (7')
Vecdet Nezaket (8') 1 - 1
1 - 2 Francisco Estelrich (80')
1 - 3 Jordi Viñas (84')
Onur Can Adil (87') 2 - 3
Pedropas Team Alineación oficial del equipo 'Pedropas Team' en el partido 2 - 3 Don Pablo Club Alineación oficial del equipo 'Don Pablo Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pedropas Team Alineación oficial del equipo 'Pedropas Team' en el partido 3 - 2 Don Pablo Club Alineación oficial del equipo 'Don Pablo Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,2 % 3,2 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pedropas Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pedropas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 8, deixant Vecdet Nezaket en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): El Pedropas no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Onur Can Adil es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En 马 (Ma) 智湖 (Zhihu) del Pedropas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Onur Can Adil va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pedropas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Pedropas va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Attilio Zaffonato va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a Pedropas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 马 (Ma) 智湖 (Zhihu), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Don Pablo Club

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de DPC eren letals, i Lluís-Anton Puigpinós va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Dominic Nussbaumer estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Francisco Estelrich va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 80.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Jordi Viñas va marcar al minut 84 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Dominic Nussbaumer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Bernat Banal de DPC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.