Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oliva B.M. (795845) - Alcañiz FC (1458995) » 686585989: T68/J9/VI

Liga 686585989 Información oficial sobre el partido 686585989 en Hattrick

12.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / VI.254 (14572)

Jarana Mix C.F Alineación oficial del equipo 'Jarana Mix C.F' en el partido 1 - 2 Alcañiz FC Alineación oficial del equipo 'Alcañiz FC' en el partido
0 - 1 Oskar Gras (13')
0 - 2 Tonho Goulart (48')
Čedomir Lotrić (71') 1 - 2
Jarana Mix C.F Alineación oficial del equipo 'Jarana Mix C.F' en el partido 1 - 2 Alcañiz FC Alineación oficial del equipo 'Alcañiz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jarana Mix C.F Alineación oficial del equipo 'Jarana Mix C.F' en el partido 2 - 0 Alcañiz FC Alineación oficial del equipo 'Alcañiz FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jarana Mix C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Čedomir Lotrić, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Jarana va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ignacio Cordonie ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Olivier Lehnen va estar a punt de marcar al minut 17 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Olivier Lehnen va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 214 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Ignacio Cordonie va fallar un penal al minut 34, davant la desesperació dels aficionats.
  • 210 Minuto 81 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Ignacio Cordonie quasi empata el partit al minut 81, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 210 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Ignacio Cordonie tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Efrén Loxo de Jarana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Alcañiz FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jovan Ðukanović va treure un córner llarg cap al segon pal que en Oskar Gras, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Tonho Goulart va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Alcañiz van sortir al contraatac al minut 18, però Oskar Gras va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Samuel Helmsley, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El Alcañiz va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Raúl Ríos Picazo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Alcañiz van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 87, però el xut de Daniel Urtuuste des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tonho Goulart.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Oskar Gras de Alcañiz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.