Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TikiTaka Balompie (124748) - sweet amber (795751) » 686584324: T68/J12/VI

Liga 686584324 Información oficial sobre el partido 686584324 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / VI.224 (14542)

TikiTaka Balompie Alineación oficial del equipo 'TikiTaka Balompie' en el partido 1 - 1 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
Josep Xavier Carbonés (10') 1 - 0
1 - 1 José Luis 'Pepelu' Bertrán (24')
TikiTaka Balompie Alineación oficial del equipo 'TikiTaka Balompie' en el partido 1 - 1 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TikiTaka Balompie Alineación oficial del equipo 'TikiTaka Balompie' en el partido 3 - 0 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TikiTaka Balompie

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Joan Pau Franquesa la va rematar Josep Xavier Carbonés amb una magnífica volea que va fer pujar per a TikiTaka el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): Al minut 21, Federico Garardi gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 班 (Ban) 坤贵 (Kungui)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Josep Xavier Carbonés arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): TikiTaka va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 班 (Ban) 坤贵 (Kungui) en un 1 contra 1 amb el porter Oliver Ladron de Guevara, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 62, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Federico Garardi sempre els tira per la dreta i en Oliver Ladron de Guevara, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Stijn Depoorter va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Oliver Ladron de Guevara va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Xavier Carbonés.

sweet amber

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): José Luis 'Pepelu' Bertrán va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del sweet que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Fernández Hinestrosa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.