Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Punta Galea Tx. E. (988946) - Sunce F.C. (1337517) » 686583674: T68/J4/VI

Liga 686583674 Información oficial sobre el partido 686583674 en Hattrick

08.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / VI.213 (14531)

Punta Galea Tx. E. Alineación oficial del equipo 'Punta Galea Tx. E.' en el partido 2 - 3 Sunce F.C. Alineación oficial del equipo 'Sunce F.C.' en el partido
0 - 1 Assim Ibrahim Al-Sabhy (28')
0 - 2 Fausto Cacco (41')
0 - 3 Vajnislau Siankevicz (49')
Moritz Smistik (62') 1 - 3
Patrick Taillandier (70') 2 - 3
Punta Galea Tx. E. Alineación oficial del equipo 'Punta Galea Tx. E.' en el partido 2 - 3 Sunce F.C. Alineación oficial del equipo 'Sunce F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Punta Galea Tx. E. Alineación oficial del equipo 'Punta Galea Tx. E.' en el partido 3 - 0 Sunce F.C. Alineación oficial del equipo 'Sunce F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Punta Galea Tx. E.

Goles Goles

  • 102 Minuto 62 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 62 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Moritz Smistik, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Punta a l'empat.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, el Punta va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Patrick Taillandier, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Punta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Javier Arellano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francisco Faccio.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Ian Haugaard no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lukas Gössling de Punta es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sunce F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Assim Ibrahim Al-Sabhy va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Fausto Cacco de SUN va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de SUN el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Vajnislau Siankevicz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Victor-Lucian Muja ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip SUN Adão Simões quasi marca al minut 40 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Assim Ibrahim Al-Sabhy l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adão Simões de SUN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 19 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Adão Simões donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.