Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hunos y Hotros (1590967) - Hijos de Ragnar (1417735) » 686583242: T68/J8/VI

Liga 686583242 Información oficial sobre el partido 686583242 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / VI.205 (14523)

Hunos y Hotros Alineación oficial del equipo 'Hunos y Hotros' en el partido 0 - 1 Hijos de Ragnar Alineación oficial del equipo 'Hijos de Ragnar' en el partido
0 - 1 Fernando Abellá (24')
Hunos y Hotros Alineación oficial del equipo 'Hunos y Hotros' en el partido 0 - 1 Hijos de Ragnar Alineación oficial del equipo 'Hijos de Ragnar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hunos y Hotros Alineación oficial del equipo 'Hunos y Hotros' en el partido 1 - 0 Hijos de Ragnar Alineación oficial del equipo 'Hijos de Ragnar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hunos y Hotros

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Hotros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 17, però Mihály Katona va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ángel Gamo de Hotros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hijos de Ragnar

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): En Fernando Abellá va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Rostislav Dobrinov, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ragnar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fernando Abellá, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Martín Piñar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ragnar, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Rostislav Dobrinov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ragnar va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fernando Abellá va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Ot Casanoves, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ragnar va quedar sense poder incrementar el seu marcador.