Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XapitU F.C. (1437938) - Es Imposible No Puede Ser (1333684) » 686582884: T68/J2/VI

Liga 686582884 Información oficial sobre el partido 686582884 en Hattrick

25.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 2 / VI.199 (14517)

XapitU F.C. Alineación oficial del equipo 'XapitU F.C.' en el partido 0 - 1 The Residents Alineación oficial del equipo 'The Residents' en el partido
0 - 1 Iván Torres Cabrera (64')
XapitU F.C. Alineación oficial del equipo 'XapitU F.C.' en el partido 0 - 1 The Residents Alineación oficial del equipo 'The Residents' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
XapitU F.C. Alineación oficial del equipo 'XapitU F.C.' en el partido 3 - 3 The Residents Alineación oficial del equipo 'The Residents' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,3 % 34,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XapitU F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de XapitU va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carl-Gustaf Persson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Jill Nist va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de XapitU.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 36 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jill Nist va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52, Donald Rossignon arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): XapitU per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 57, quan Pepe Aguilar va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Donald Rossignon va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Carl-Gustaf Persson va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Costin Petruşca de XapitU va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 84, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gilbert Bell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

The Residents

Goles Goles

  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En Dario Insolera entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Residents, un peu providencial d'en Iván Torres Cabrera va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Miguel Abendaño de Residents, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Nicola Da Cortà va estar a punt de posar per davant a Residents amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Julio Blas va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Dario Insolera que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.