Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nova Carthago Spartaría (310731) - S. D. Málaga (1591681) » 686581317: T68/J2/VI

Liga 686581317 Información oficial sobre el partido 686581317 en Hattrick

25.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 2 / VI.171 (14489)

Nova Carthago Spartaría Alineación oficial del equipo 'Nova Carthago Spartaría' en el partido 3 - 3 S. D. Málaga Alineación oficial del equipo 'S. D. Málaga ' en el partido
0 - 1 Peter Wolferstätter (33')
0 - 2 Nicola Giaccio (34')
Edmundo 'El Lobo' Palleras (35') 1 - 2
1 - 3 Leon Potapowicz (48')
Pep Vila (53') 2 - 3
Ghaïth Zagnan (64') 3 - 3
Nova Carthago Spartaría Alineación oficial del equipo 'Nova Carthago Spartaría' en el partido 3 - 3 S. D. Málaga Alineación oficial del equipo 'S. D. Málaga ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nova Carthago Spartaría Alineación oficial del equipo 'Nova Carthago Spartaría' en el partido 0 - 5 S. D. Málaga Alineación oficial del equipo 'S. D. Málaga ' en el partido
Tiene bastante suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nova Carthago Spartaría

Goles Goles

  • 101 Minuto 35 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Edmundo 'El Lobo' Palleras trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 102 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Spartaría va reduir el marcador al minut 53 a 2 - 3 quan Pep Vila va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Spartaría una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ghaïth Zagnan, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Spartaría va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pep Vila va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Pep Vila va entorpir al marcador d'en Lluc Castellet per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Spartaría van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Lluc Castellet va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Jofre Blanco de Spartaría va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

S. D. Málaga

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Elmar Kretsch estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Peter Wolferstätter va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 33.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a Málaga l'avantatge per 0 - 2. Nicola Giaccio en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Leon Potapowicz de Málaga va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Ulf Olsson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Victor-Adrian Vaşarhelean de Málaga, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Peter Wolferstätter quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Peter Wolferstätter, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Peter Wolferstätter va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Agus Sulaiman va marcar al minut 67 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agus Sulaiman de Málaga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ulf Olsson de Málaga va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.