Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Palmerin (123230) - Skuadron tekila (1418926) » 686581241: T68/J12/VI

Liga 686581241 Información oficial sobre el partido 686581241 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / VI.169 (14487)

Atletico Palmerin Alineación oficial del equipo 'Atletico Palmerin' en el partido 1 - 1 Skuadron tekila Alineación oficial del equipo 'Skuadron tekila' en el partido
Damián Concha (41') 1 - 0
1 - 1 Matteo Teribile (56')
Atletico Palmerin Alineación oficial del equipo 'Atletico Palmerin' en el partido 1 - 1 Skuadron tekila Alineación oficial del equipo 'Skuadron tekila' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Palmerin Alineación oficial del equipo 'Atletico Palmerin' en el partido 1 - 2 Skuadron tekila Alineación oficial del equipo 'Skuadron tekila' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,1 % 66,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Palmerin

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, Josep Campamà va pentinar un córner cap al segon pal que Damián Concha va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): Damián Concha hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alejandro Villaro havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Atletico va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Benito Rico Reyes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Kevin Irauregui, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 54 quan Manuel Gramunt de Atletico gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 es va veure una gran oportunitat per a Atletico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jordi Puchades, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Skuadron tekila

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Als 56 minuts de partit, Matteo Teribile de Skuadron va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 40 (Ocasión de falta): Gejza 'Falconetti' Bezouška va xutar magistralment una falta al minut 40 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): El Skuadron va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gejza 'Falconetti' Bezouška la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Gejza 'Falconetti' Bezouška va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 73, quan en Julien Boissier va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Dimitry Lourdel que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pacià Rustullet de Skuadron es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gejza 'Falconetti' Bezouška de Skuadron es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.