Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Maja F. C. (1586847) - C.D. Lealtad (1587590) » 686578332: T68/J12/VI

Liga 686578332 Información oficial sobre el partido 686578332 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / VI.117 (14435)

Real Maja F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Maja F. C.' en el partido 0 - 4 C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido
0 - 1 Milton Elhordoy (12')
0 - 2 Milton Elhordoy (37')
0 - 3 Zois Karaiskakis (42')
0 - 4 Zois Karaiskakis (69')
Real Maja F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Maja F. C.' en el partido 0 - 4 C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Maja F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Maja F. C.' en el partido 1 - 0 C.D. Lealtad Alineación oficial del equipo 'C.D. Lealtad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Maja F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de 林 (Lin) 修广 (Xiuguang) va servir per deixar enrere el gegant Ollie Crezee al minut 34, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gadiel Hanegbi de Real va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Erhardt Melbye de Real amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.D. Lealtad

Goles Goles

  • 108 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Mengistu Razek és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Milton Elhordoy perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En Milton Elhordoy va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de CDL van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 3 mitjançant en Zois Karaiskakis.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Andre' Bajada estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Zois Karaiskakis va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 4 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CDL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zois Karaiskakis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Manolo Suñer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CDL va anar a parar a la dreta de l'atac on en Benito Salatelli, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ronnie Brown de CDL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.