Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sainvi (122266) - Laia FC (774097) » 686576157: T68/J1/VI

Liga 686576157 Información oficial sobre el partido 686576157 en Hattrick

18.12.2021 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 1 / VI.79 (14397)

Real Sainvi Alineación oficial del equipo 'Real Sainvi' en el partido 0 - 2 Muxo Betis III Alineación oficial del equipo 'Muxo Betis III' en el partido
0 - 1 José María Chacón (53')
0 - 2 Francisco Usandizaga (64')
Real Sainvi Alineación oficial del equipo 'Real Sainvi' en el partido 0 - 2 Muxo Betis III Alineación oficial del equipo 'Muxo Betis III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sainvi Alineación oficial del equipo 'Real Sainvi' en el partido 0 - 2 Muxo Betis III Alineación oficial del equipo 'Muxo Betis III' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sainvi

Goles Goles

  • 109 Minuto 64 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Ceylan Akbey va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Francisco Usandizaga va aprofitar el regal, anotant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Sainvi van sortir al contraatac al minut 36, però Ceylan Akbey va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Muxo Betis III

Goles Goles

  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): Betis agafava avantatge al minut 53 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar José María Chacón amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francisco Usandizaga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): El Betis va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 26 amb un llançament de falta perillós. En Francisco Usandizaga però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Betis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Julio Doliva, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Francisco Usandizaga va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Guillaume Mestre, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Amable Marmolejo va marcar al minut 49 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Betis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 52, quan José María Chacón va quedar-se sol davant el porter Guillaume Mestre, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Betis quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Julio Doliva va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Amable Marmolejo després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Guillaume Mestre va poder desviar-lo a córner.