Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Colosos (1593926) - Ekits F.C. (797597) » 686575124: T68/J9/VI

Liga 686575124 Información oficial sobre el partido 686575124 en Hattrick

12.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / VI.60 (14378)

FC Colosos Alineación oficial del equipo 'FC Colosos' en el partido 1 - 3 Ekits F.C. Alineación oficial del equipo 'Ekits F.C.' en el partido
0 - 1 Fernando Portocarrero (14')
0 - 2 Klaas-Eike Graf (16')
0 - 3 Bru Burguet (23')
Caitan Mancha Gil (42') 1 - 3
FC Colosos Alineación oficial del equipo 'FC Colosos' en el partido 1 - 3 Ekits F.C. Alineación oficial del equipo 'Ekits F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Colosos Alineación oficial del equipo 'FC Colosos' en el partido 1 - 1 Ekits F.C. Alineación oficial del equipo 'Ekits F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,6 % 25,5 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Colosos

Goles Goles

  • 101 Minuto 42 (Gol por el centro): El Colosos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Caitan Mancha Gil es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 15 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Caitan Mancha Gil quasi empata el partit per a Colosos, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Guido Polenta va disposar d'una bona oportunitat al minut 36, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Gerardo Malano no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Guido Polenta va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 72 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Guido Polenta va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Ekits F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): Fernando Portocarrero va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 14 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Klaas-Eike Graf va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Ekits.
  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Fernando Portocarrero el va rematar Bru Burguet amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Francisco Traver, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Francisco Traver va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Francisco Traver va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Xil Esquerdeiro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 284 Minuto 90 (Ocasión de penalti): Fernando Portocarrero de Ekits va fallar un penal al minut 90, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Klaas-Eike Graf de Ekits es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Traver de Ekits amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.