Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lagrama FC (122946) - La Fragua C.F. (433960) » 686573438: T68/J7/VI

Liga 686573438 Información oficial sobre el partido 686573438 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / VI.30 (14348)

Lagrama FC Alineación oficial del equipo 'Lagrama FC' en el partido 3 - 1 La Fragua C.F. Alineación oficial del equipo 'La Fragua C.F.' en el partido
0 - 1 Manuel Feria (11')
Christopher Lamar (21') 1 - 1
Ludwik Rutka (67') 2 - 1
Roc Reig (70') 3 - 1
Lagrama FC Alineación oficial del equipo 'Lagrama FC' en el partido 3 - 1 La Fragua C.F. Alineación oficial del equipo 'La Fragua C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lagrama FC Alineación oficial del equipo 'Lagrama FC' en el partido 3 - 1 La Fragua C.F. Alineación oficial del equipo 'La Fragua C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lagrama FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Després de 21 minuts de partit, Christopher Lamar igualava per Lagrama en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Lagrama va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 67 Ludwik Rutka va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lagrama va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roc Reig progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Zakaria Saʽid va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 20, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Orlando Costa Guerreiro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Roc Reig que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Matthias Atquet per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Julien Hamon va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

La Fragua C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Manuel Feria va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Roberto Deles va marxar de Jesús Dameto en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Fragua van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Manuel Feria no va ser aprofitada per en Virxilio Boborás que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Virxilio Boborás va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Manuel Feria rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Roberto Deles ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.