Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Fragua C.F. (433960) - Real Madrid Costilla (1594689) » 686573422: T68/J3/VI

Liga 686573422 Información oficial sobre el partido 686573422 en Hattrick

01.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 3 / VI.30 (14348)

La Fragua C.F. Alineación oficial del equipo 'La Fragua C.F.' en el partido 3 - 2 Real Madrid Costilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Costilla' en el partido
0 - 1 Salvador Girau (7')
0 - 2 Ermin Smič (26')
Virxilio Boborás (30') 1 - 2
Virxilio Boborás (57') 2 - 2
Sam de Bruyne (80') 3 - 2
La Fragua C.F. Alineación oficial del equipo 'La Fragua C.F.' en el partido 3 - 2 Real Madrid Costilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Costilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Fragua C.F. Alineación oficial del equipo 'La Fragua C.F.' en el partido 2 - 0 Real Madrid Costilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Costilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Fragua C.F.

Goles Goles

  • 103 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Fragua per la dreta va donar com a resultat un gol de Virxilio Boborás al minut 30 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Virxilio Boborás va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Fragua empatava el partit, 2 a 2, al minut 57.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passats 80 minuts, Sam de Bruyne, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Fragua es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Nico Marchionni va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 19, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Fragua a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Dídac Raurell va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 220 Minuto 65 (Ocasión de falta): Amb 65 minuts disputats, Martí Boïl gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Luka Dörfl va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Manuel Feria del Fragua ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Real Madrid Costilla

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Isiodos Chardavelas va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Costilla, Salvador Girau, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Costilla va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 26, quan Ermin Smič, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Salvador Girau després de 14 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Julien Hamon va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Costilla, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Marc Trilles va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 87 minuts, el Costilla va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Isiodos Chardavelas de Costilla es va guanyar la targeta groga merescudament.