Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pirine0s Fc (47545) - Sabadell (774312) » 686573052: T68/J8/VI

Liga 686573052 Información oficial sobre el partido 686573052 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / VI.23 (14341)

Esterco Team Alineación oficial del equipo 'Esterco Team' en el partido 1 - 1 Er Cadi Weno Alineación oficial del equipo 'Er Cadi Weno' en el partido
0 - 1 João Henrique Rangel (21')
Sansón Salvatierra (76') 1 - 1
Esterco Team Alineación oficial del equipo 'Esterco Team' en el partido 1 - 1 Er Cadi Weno Alineación oficial del equipo 'Er Cadi Weno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Esterco Team Alineación oficial del equipo 'Esterco Team' en el partido 0 - 3 Er Cadi Weno Alineación oficial del equipo 'Er Cadi Weno' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esterco Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): En Sansón Salvatierra va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Esterco, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Raúl Costa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pier Nicola Zen de Esterco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Er Cadi Weno

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): En João Henrique Rangel donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 21 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Ben Glavin quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Krister Ervik va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Javier Macías va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 219 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Cadi va estar a punt d'arribar en un córner. En Javier Macías va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Walter Lofano. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 284 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Al minut 70 de joc, Ben Glavin de Cadi va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, el Cadi va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pablo Valluerca Vallujera s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 270 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Ben Glavin va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 82. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): João Henrique Rangel de Cadi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.