Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Miguelito C.F (988219) - Masnou Kennediers F.C. (994413) » 686572883: T68/J8/VI

Liga 686572883 Información oficial sobre el partido 686572883 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / VI.20 (14338)

San Miguelito C.F Alineación oficial del equipo 'San Miguelito C.F' en el partido 0 - 2 Masnou Kennediers F.C. Alineación oficial del equipo 'Masnou Kennediers F.C.' en el partido
0 - 1 Heinrich Svane (42')
0 - 2 Philipp Zach (54')
San Miguelito C.F Alineación oficial del equipo 'San Miguelito C.F' en el partido 0 - 2 Masnou Kennediers F.C. Alineación oficial del equipo 'Masnou Kennediers F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Miguelito C.F Alineación oficial del equipo 'San Miguelito C.F' en el partido 0 - 1 Masnou Kennediers F.C. Alineación oficial del equipo 'Masnou Kennediers F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Miguelito C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Florian Sugier va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 75 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ibardin Oarritz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Masnou Kennediers F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): Quan passaven 42 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Kennediers. En Heinrich Svane va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Kennediers van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Philipp Zach va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Kennediers va deixar en bona posició a en Hug Capellà per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): Al minut 41 un refús amb el peu d'en Jaime Alcalde va anar a parar als peus del Sascha Walcher que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Kennediers la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.