Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de nagrand (1413959) - Marvel Athletic (1434010) » 686569893: T68/J3/V

Liga 686569893 Información oficial sobre el partido 686569893 en Hattrick

01.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 3 / V.223 (5736)

Racing de nagrand Alineación oficial del equipo 'Racing de nagrand' en el partido 0 - 4 Marvel Athletic Alineación oficial del equipo 'Marvel Athletic' en el partido
0 - 1 于 (Yu) 东勇 (Dongyong) (15')
0 - 2 Zsolt Bardi (59')
0 - 3 Baltasar Espallargues (60')
0 - 4 Baltasar Espallargues (62')
Racing de nagrand Alineación oficial del equipo 'Racing de nagrand' en el partido 0 - 4 Marvel Athletic Alineación oficial del equipo 'Marvel Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de nagrand Alineación oficial del equipo 'Racing de nagrand' en el partido 0 - 1 Marvel Athletic Alineación oficial del equipo 'Marvel Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de nagrand

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de nagrand, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Enrique Pinto va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 55 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pol Bargués, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Aleksander Kicinger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Marvel Athletic

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, 于 (Yu) 东勇 (Dongyong) de Marvel Ath va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Marvel Ath va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Zsolt Bardi va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Baltasar Espallargues va augmentar l'avantatge de Marvel Ath a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, Marvel Ath va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Baltasar Espallargues, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Marvel Ath va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Zsolt Bardi va quedar-se sol davant el porter Leonardo Resqueti, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Fernando Jaén va intentar anar-se'n per velocitat al minut 8 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Baltasar Espallargues quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Adolfo Borreguero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Leonardo Resqueti, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Fernando Jaén que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Salvador Meya de Marvel Ath va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.