Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Araya (314594) - Los Ziocannitos (1455166) » 686567043: T68/J4/V

Liga 686567043 Información oficial sobre el partido 686567043 en Hattrick

08.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / V.172 (5685)

RCD Araya Alineación oficial del equipo 'RCD Araya' en el partido 2 - 4 Los Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Los Ziocannitos' en el partido
Daniel Gaul (7') 1 - 0
1 - 1 Larry Lequeux (13')
1 - 2 Larry Lequeux (30')
1 - 3 Leon Seeckt (53')
John Newman (86') 2 - 3
2 - 4 Arnaud Bourbon (87')
RCD Araya Alineación oficial del equipo 'RCD Araya' en el partido 2 - 4 Los Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Los Ziocannitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Araya Alineación oficial del equipo 'RCD Araya' en el partido 1 - 3 Los Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Los Ziocannitos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Araya

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 7 minuts quan Daniel Gaul va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Araya.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): John Newman va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Araya i marcant el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ziocannitos. La jugada d'estratègia del Araya per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Daugvilas Karžinauskas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Étienne Retailleau va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però John Newman va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan Jorge Ibares des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Araya sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Daugvilas Karžinauskas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 61 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Los Ziocannitos

Goles Goles

  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Larry Lequeux va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 13.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Ziocannitos agafava avantatge al minut 30 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Larry Lequeux amb mestria.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Leon Seeckt va augmentar l'avantatge de Ziocannitos a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Ziocannitos va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Arnaud Bourbon, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Fernando Torres va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Martin Mether va entorpir al marcador d'en Larry Lequeux per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Alfred Rovelt va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Leon Seeckt, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Teodor Comajuncosa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Norino Gallardo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Iglesias de Ziocannitos es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.