Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Charlyteam (123474) - Los Umpa Lumpas (994849) » 686565702: T68/J5/V

Liga 686565702 Información oficial sobre el partido 686565702 en Hattrick

15.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 5 / V.148 (5661)

Mostolola Alineación oficial del equipo 'Mostolola' en el partido 0 - 0 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mostolola Alineación oficial del equipo 'Mostolola' en el partido 2 - 0 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
Tiene mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostolola

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alessandro Barbagallo va estar a punt d'avançar els locals al minut 57 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alessandro Barbagallo va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Esteban Vallejo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vadivel Thirumalasetti va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Los Umpa Lumpas

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): Manolo Ferrer hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Tsotne Beitrishvili havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lumpas, l'equip va recuperar la pilota al minut 14 i va contraatacar. En Aparicio Cazenave va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Aparicio Cazenave va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Anass Amri, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Davide Muolo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 59 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Aparicio Cazenave, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Mauro Moreno de Lumpas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25 del partit, Mauro Moreno de l'equip Lumpas, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tsotne Beitrishvili de Lumpas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Tsotne Beitrishvili va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.