Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cOcOn (119478) - ORGULLO DE PUMA (774863) » 686565321: T68/J8/V

Liga 686565321 Información oficial sobre el partido 686565321 en Hattrick

05.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 8 / V.141 (5654)

cOcOn Alineación oficial del equipo 'cOcOn' en el partido 2 - 0 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
Lion Lamberts (81') 1 - 0
Edmond Deroose (84') 2 - 0
cOcOn Alineación oficial del equipo 'cOcOn' en el partido 2 - 0 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cOcOn Alineación oficial del equipo 'cOcOn' en el partido 2 - 0 ORGULLO DE PUMA Alineación oficial del equipo 'ORGULLO DE PUMA' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cOcOn

Goles Goles

  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): cOcOn, atacant per l'esquerra al minut 81, va aprofitar el magnífic llançament de Lion Lamberts per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): cOcOn va aconseguir el 2 - 0 quan Edmond Deroose va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): cOcOn va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Julián Ávila va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): cOcOn per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Benoît Autret va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Lion Lamberts va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de cOcOn.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): cOcOn va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tom Soldat ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Tom Soldat va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): cOcOn va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Edmond Deroose va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alejandro Vuelva.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Edmond Deroose va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de cOcOn.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 74 per blocar una centrada d'en Benoît Autret va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de cOcOn.

ORGULLO DE PUMA

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de TRIGÜEY van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Emilio Abizanda, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 44 en Sandro Oriol Diaz ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Felipe Andrades el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): TRIGÜEY van sortir al contraatac amb encert al minut 62, però Sandro Oriol Diaz no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 205 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Andreu Rosés va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de José Ebrar, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sandro Oriol Diaz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.