Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Getafe Thunder (31117) - OrUjO PoWeR (1456307) » 686563969: T68/J4/V

Liga 686563969 Información oficial sobre el partido 686563969 en Hattrick

08.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 4 / V.117 (5630)

Getafe Thunder Alineación oficial del equipo 'Getafe Thunder' en el partido 2 - 1 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
彭 (Peng) 崇良 (Chongliang) (26') 1 - 0
Ignacio Vargas (34') 2 - 0
2 - 1 José Soria (73')
Getafe Thunder Alineación oficial del equipo 'Getafe Thunder' en el partido 2 - 1 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Getafe Thunder Alineación oficial del equipo 'Getafe Thunder' en el partido 2 - 1 OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,5 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Getafe Thunder

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del OrUjO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en 彭 (Peng) 崇良 (Chongliang) la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Thunder es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 26.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Thunder van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ignacio Vargas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Máté Mezibroczky de Thunder va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Haribert Steidel de Thunder va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

OrUjO PoWeR

Goles Goles

  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): En José Soria va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): OrUjO van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però José Soria no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de OrUjO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hieronim Lewiński va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): El OrUjO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 51, però en José Soria va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): OrUjO van seguir progressant per la banda dreta. Stanisław Szałaj va tenir la seva oportunitat al minut 57, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de OrUjO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yan Sinyavskiy, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.