Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Black Bullss (315026) - Calamity team (491303) » 686563589: T68/J9/V

Liga 686563589 Información oficial sobre el partido 686563589 en Hattrick

12.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / V.110 (5623)

Black Bullss Alineación oficial del equipo 'Black Bullss' en el partido 0 - 1 Calamity team Alineación oficial del equipo 'Calamity team' en el partido
0 - 1 Hugo Valda del Amo (22')
Black Bullss Alineación oficial del equipo 'Black Bullss' en el partido 0 - 1 Calamity team Alineación oficial del equipo 'Calamity team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Black Bullss Alineación oficial del equipo 'Black Bullss' en el partido 2 - 0 Calamity team Alineación oficial del equipo 'Calamity team' en el partido
Tiene mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Bullss

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 8 (Ocasión de penalti): Bullss va gaudir d'un penal a favor al minut 8, però el jugador Hipolito González va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Hj Ali bin Hj Mustaqin.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Kjartan Overå del Bullss ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Bullss per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Hipolito González va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Hipolito González quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Bullss Pablo Matías Leclerq quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 62 minuts, en Ronni Lisby no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després de 73 minuts, Rafael Alberto Soto Aguilar va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Ronni Lisby va estar a punt d'empatar per a Bullss quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Hj Ali bin Hj Mustaqin va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Bullss enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Ingvar Tullerberg va estar a punt de marcar al minut 87 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Kjartan Overå de Bullss va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Calamity team

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Hugo Valda del Amo va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Calamity.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Licinio Alcazaba va entorpir al marcador d'en Rustam Maday Uulu per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Calamity, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Vladimir Ghinăraru va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sjeng Bruggink va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 72 de joc.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Licinio Alcazaba va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.