Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Taronja Mecanica F.C. (1458632) - maki is back (795606) » 686562224: T68/J3/V

Liga 686562224 Información oficial sobre el partido 686562224 en Hattrick

01.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 3 / V.86 (5599)

La Taronja Mecanica F.C. Alineación oficial del equipo 'La Taronja Mecanica F.C.' en el partido 0 - 7 maki is back Alineación oficial del equipo 'maki is back' en el partido
0 - 1 Artem Dildin (8')
0 - 2 Ansfried zur Verth (15')
0 - 3 Artem Dildin (34')
0 - 4 Miikka Ruoho (35')
0 - 5 Silvestro Manelli (39')
0 - 6 Ansfried zur Verth (77')
0 - 7 Miikka Ruoho (85')
La Taronja Mecanica F.C. Alineación oficial del equipo 'La Taronja Mecanica F.C.' en el partido 0 - 7 maki is back Alineación oficial del equipo 'maki is back' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Taronja Mecanica F.C. Alineación oficial del equipo 'La Taronja Mecanica F.C.' en el partido 0 - 1 maki is back Alineación oficial del equipo 'maki is back' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Taronja Mecanica F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Mecanica, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Agris Põldaru va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Mecanica va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gagas Yerganyan, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 91, el Mecanica estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Gagas Yerganyan va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gagas Yerganyan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

maki is back

Goles Goles

  • 105 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Artem Dildin rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Kalimuddin Balam, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 187 Minuto 15 (Gol tiro lejano): L'entrenador del maki va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 15 va arribar el 0 - 2 quan en Ansfried zur Verth va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 34 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del maki va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Artem Dildin en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 3.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el maki va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Miikka Ruoho, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 4.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 39 de partit va donar a maki l'avantatge per 0 - 5. Silvestro Manelli en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ansfried zur Verth, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 6 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 85 minuts, el tirador de faltes del maki va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miikka Ruoho, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 7 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fabian Webersknecht, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fabian Webersknecht va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Silvestro Manelli.