Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Munjete FC (1596079) - Gallaecia (488378) » 686561643: T68/J12/V

Liga 686561643 Información oficial sobre el partido 686561643 en Hattrick

05.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 12 / V.75 (5588)

camullasa Alineación oficial del equipo 'camullasa' en el partido 1 - 0 Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Gallaecia' en el partido
Marc Fíguls (43') 1 - 0
camullasa Alineación oficial del equipo 'camullasa' en el partido 1 - 0 Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Gallaecia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
camullasa Alineación oficial del equipo 'camullasa' en el partido 2 - 1 Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Gallaecia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,5 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

camullasa

Goles Goles

  • 124 Minuto 43 (Gol de penalti): camullasa va posar-se per davant 1 - 0 al minut 43, quan Marc Fíguls va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Ladislau Armea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Rodrigo Ortiz va poder marcar per a camullasa en un servei de cantonada picat per en Marc Fíguls quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marc Fíguls! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Rodrigo Ortiz gairebé va marcar per a camullasa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Jesús Sáenz Díez de camullasa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Francisco Jesús Sáenz Díez va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Gallaecia

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Gallaecia van sortir al contraatac al minut 30, però Martín Gana va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Raúl Armero quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Matteo Pagliuca va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 40 de joc.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Antonio Serret va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rafael Astray, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Aristeo Fernández Lorca quasi aconsegueix empatar per Gallaecia al minut 66, però Rafael Astray va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Gallaecia va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Martín Gana es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Armero de Gallaecia es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerard Altés.