Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Cheira (801418) - Tibetano (48615) » 686559183: T68/J13/V

Liga 686559183 Información oficial sobre el partido 686559183 en Hattrick

12.03.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 13 / V.31 (5544)

Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 0 - 2 Tibetano Alineación oficial del equipo 'Tibetano' en el partido
0 - 1 Malthe Højgaard (33')
0 - 2 Malthe Højgaard (50')
Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 0 - 2 Tibetano Alineación oficial del equipo 'Tibetano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Club Cheira Alineación oficial del equipo 'Real Club Cheira' en el partido 1 - 1 Tibetano Alineación oficial del equipo 'Tibetano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,9 % 6,2 % 72,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Cheira

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Gentza Apaizetxea va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cheira.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Gentza Apaizetxea, el jugador de Cheira va ser expulsat al minut 31.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Tutau.

Tibetano

Goles Goles

  • 170 Minuto 33 (Gol de falta): Tibetano va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Malthe Højgaard.
  • 184 Minuto 50 (Gol de penalti): Al minut 50 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Tibetano, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Malthe Højgaard va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 9 (Ocasión de penalti): Al minut 9, Malthe Højgaard de Tibetano va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tibetano va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lech Kaczorek, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Genrikh Kurchev estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Lech Kaczorek, als 22 minuts, va fallar per ben poc.
  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Tibetano va deixar en bona posició a en Tõnis Oksa per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 47 (Ocasión tiro lejano): Al minut 47 un refús amb el peu d'en Peter Hearn va anar a parar als peus del Tõnis Oksa que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 280 Minuto 62 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 62 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 287 Minuto 89 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Genrikh Kurchev ja els havia advertit que el porter contrari, en Peter Hearn, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.