Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cremoso Team (779940) - Paterna Club de Fútbol (778633) » 686558829: T68/J9/V

Liga 686558829 Información oficial sobre el partido 686558829 en Hattrick

12.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 9 / V.25 (5538)

Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 3 - 0 Paterna Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Paterna Club de Fútbol' en el partido
Damián Martínez Barnes (5') 1 - 0
Adam Porterfield (38') 2 - 0
Brian Tom (62') 3 - 0
Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 3 - 0 Paterna Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Paterna Club de Fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 1 - 1 Paterna Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Paterna Club de Fútbol' en el partido
Tiene suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,6 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cremoso Team

Goles Goles

  • 187 Minuto 5 (Gol tiro lejano): En Ivar Emich conduïa pel cercle central i, veient a en Damián Martínez Barnes desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Adam Porterfield, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): En Alessandro Viviani entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cremoso, un peu providencial d'en Brian Tom va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): El Cremoso se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 41, en David Aramendia va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Aramendia.
  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ivar Emich, el jugador de Cremoso va ser expulsat al minut 79.

Paterna Club de Fútbol

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Marcel Robinson va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Fotis Valianatos va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Edward Winkelhofer va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.