Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MLZ (993124) - Con el reparto me parto (1371085) » 686555352: T68/J7/IV

Liga 686555352 Información oficial sobre el partido 686555352 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / IV.27 (3450)

MLZ Alineación oficial del equipo 'MLZ' en el partido 1 - 1 Inter Mitente. Alineación oficial del equipo 'Inter Mitente.' en el partido
0 - 1 Rafael Puche Arribas (30')
Arnatz Mendiburu (66') 1 - 1
MLZ Alineación oficial del equipo 'MLZ' en el partido 1 - 1 Inter Mitente. Alineación oficial del equipo 'Inter Mitente.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MLZ Alineación oficial del equipo 'MLZ' en el partido 0 - 1 Inter Mitente. Alineación oficial del equipo 'Inter Mitente.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MLZ

Goles Goles

  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Arnatz Mendiburu de MLZ va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 13 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en João Albino Pinto, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el MLZ sortien al contraatac. La falta llançada per João Albino Pinto va sortir força alta sense massa perill.

Inter Mitente.

Goles Goles

  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Rafael Puche Arribas de Inter va fer un bon esprint per escapar-se de Aniceto Mateus Pereira i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 9 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Inter va deixar en bona posició a en Zygmunt Kanafa per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 12 (Ocasión tiro lejano): Al minut 12 un refús amb el peu d'en Chia Jing Hui va anar a parar als peus del César Lowener que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 216 Minuto 57 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Rafael Puche Arribas va ser clau en la jugada d'atac de Inter al minut 57, quan ell mateix va fer una passada brutal a Amrish Vanga, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.