Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catacroker CF (1583617) - Guayota FC (802101) » 685522436: T68/R1

Copa 685522436 Información oficial sobre el partido 685522436 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

Catacroker CF Alineación oficial del equipo 'Catacroker CF' en el partido 3 - 4 Porquesí Alineación oficial del equipo 'Porquesí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catacroker CF Alineación oficial del equipo 'Catacroker CF' en el partido 1 - 0 Porquesí Alineación oficial del equipo 'Porquesí' en el partido
Tiene suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catacroker CF

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): En Rutenio Elgueza es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 22 en Jorge 'Mola' Mazo López ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Gabriel 'Toro Loco' Bolado el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andoni Zubizarreta de Catacroker amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Catacroker Javier Monteiro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jorge Bachs es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Catacroker, Marcel Antille, col·locà la pilota just a les mans d'en Jorge Bachs. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Catacroker Rutenio Elgueza, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jorge Bachs. El marcador continuava 1 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Magnar Dalland de Catacroker, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jorge Bachs en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Andoni Zubizarreta anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Catacroker.

Porquesí

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Paco Cabezón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Francisco Martínez Campos no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Porquesí va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Óscar Nicolás, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Porquesí, l'equip va recuperar la pilota al minut 43 i va contraatacar. En Raül Catà va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Porquesí van sortir al contraatac amb encert al minut 54, però Francisco Martínez Campos no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Porquesí va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Javier Madrón va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 107 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Martínez Campos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gabriel Faura de Porquesí es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Óscar Nicolás va clavar el 1 - 1 per a Porquesí amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Jorge Bachs va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Raül Catà va xutar fora per a Porquesí, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Porquesí, Javier Madrón, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): A en Faicán Escavias de Porquesí li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Paco Cabezón posant el 3 - 4 a l'electrònic.