Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Backlink Bandidos (1368956) - Real Marín C.F. (1415494) » 685522313: T68/R1

Copa 685522313 Información oficial sobre el partido 685522313 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

Reial Catalunya F.C. Alineación oficial del equipo 'Reial Catalunya F.C.' en el partido 1 - 3 Real Marín C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Marín C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Reial Catalunya F.C. Alineación oficial del equipo 'Reial Catalunya F.C.' en el partido 2 - 0 Real Marín C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Marín C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reial Catalunya F.C.

Goles Goles

  • 190 Minuto 36 (Gol de falta): Al 36 minuts, El Catalunya va fer el 1-0. En Romelu Lukaku va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fulgencio Martel va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fulgencio Martel va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Adriano Pires va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Thiago Alcántara! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Catalunya ho intentava per la dreta per mitjà de Zlatan Ibrahimović, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Catalunya va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Romelu Lukaku en un 1 contra 1 amb el porter Adriano Pires, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Romelu Lukaku de Catalunya va intentar batre la porteria rival al minut 84 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Real Marín C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Marín va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Pius Ribeaud aconseguint el 1 - 1.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pius Ribeaud el va rematar Elio Ravarotto amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.
  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): Marín va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Pius Ribeaud la va transformar en el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Marín va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pęcisław Bańdo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Tejero de Marín va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.