Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sinjoh Ruins (1336591) - POSACEU 13 (1579213) » 685522036: T68/R1

Copa 685522036 Información oficial sobre el partido 685522036 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

Sinjoh Ruins Alineación oficial del equipo 'Sinjoh Ruins' en el partido 2 - 4 POSACEU 13 Alineación oficial del equipo 'POSACEU 13' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sinjoh Ruins Alineación oficial del equipo 'Sinjoh Ruins' en el partido 0 - 1 POSACEU 13 Alineación oficial del equipo 'POSACEU 13' en el partido
Tiene suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sinjoh Ruins

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Sinjoh prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Gilberto Ituren va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Sinjoh van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Lázaro Veciño va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Sinjoh van sortir al contraatac al minut 67, però Limay Velasco Gascón va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 93 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sinjoh va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Buggea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Vasil Naydenov de Sinjoh va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eugenio Verda de Sinjoh la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lance Cnops.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Sinjoh Eric Jayawickrama no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Damjan Špoljarec es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Sinjoh, Walter Giorgio Tondelli, col·locà la pilota just a les mans d'en Damjan Špoljarec. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Víctor Solana Marín va xutar fora per a Sinjoh, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Sinjoh Limay Velasco Gascón va intentar enganyar Damjan Špoljarec amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.

POSACEU 13

Goles Goles

  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rodrigue Dumas arribés a peus de João Daniel Costa Cabral, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a POSACEU el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Liam Main va estar a punt de posar per davant a POSACEU amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Blandengue va impedir un gol cantat.
  • 289 Minuto 32 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en João Daniel Costa Cabral per la seva rapidesa. Al minut 32 va intentar marxar per velocitat d'en Walter Giorgio Tondelli, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 66, en un 1 contra 1 amb el porter, però Antonio Blandengue va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Elvio Papagni des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del POSACEU que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Liam Main, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 289 Minuto 96 (Ocasión evento especial): João Daniel Costa Cabral va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 96, però no s'esperava que en Walter Giorgio Tondelli, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Damjan Špoljarec de POSACEU va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de POSACEU, Stian Øvsthus, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Elias Purizaga anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a POSACEU.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Rien Sluijter de POSACEU és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 4.