Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ola k AZe de Alkmaar (1415675) - MM FC (124558) » 685522018: T68/R1

Copa 685522018 Información oficial sobre el partido 685522018 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

ola k AZe de Alkmaar Alineación oficial del equipo 'ola k AZe de Alkmaar' en el partido 5 - 4 Tiki Taja Alineación oficial del equipo 'Tiki Taja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ola k AZe de Alkmaar Alineación oficial del equipo 'ola k AZe de Alkmaar' en el partido 1 - 1 Tiki Taja Alineación oficial del equipo 'Tiki Taja' en el partido
Tiene mucha potra 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,0 % 36,0 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ola k AZe de Alkmaar

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Mario Dal Santo va donar a Alkmaar un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Sylvestre Deiss de Alkmaar gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Francisco Somalo Portero va rematar alt.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Sixte Albert va sorprendre Plamen Radenkov amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Alkmaar ho intentava per la dreta per mitjà de Hilario Barral, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Santzo Buztindegi va estar a punt d'avançar els locals al minut 101 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Alkmaar, José Miguel Garavito, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Sixte Albert va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Santzo Buztindegi de Alkmaar, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Plamen Radenkov en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Alkmaar Rufino Valcárcel va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Plamen Radenkov va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 5 - 3
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Alkmaar Samuel Audoin va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Tiki Taja

Goles Goles

  • 164 Minuto 87 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Wolf Dietrich Pichlmair de Tiki va marcar de penal l'empat al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Marius Păstrăvanu va xutar a porteria des de la banda esquerra, però José Miguel Garavito va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Tiki van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Marius Păstrăvanu no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Al minut 108, un refús desafortunat de José Miguel Garavito, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Abodi Lobiano no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thomas Kollegger de Tiki va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Wolf Dietrich Pichlmair anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Tiki.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Tiki Gera Salant no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Miguel Garavito es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Marius Păstrăvanu va xutar fora per a Tiki, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Luis Alfredo Lambau anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Tiki.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fernán Deslobes de Tiki va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.