Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

penedes (800464) - Artilleros C.F. (776325) » 685521891: T68/R1

Copa 685521891 Información oficial sobre el partido 685521891 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

penedes Alineación oficial del equipo 'penedes' en el partido 0 - 3 Artilleros C.F. Alineación oficial del equipo 'Artilleros C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
penedes Alineación oficial del equipo 'penedes' en el partido 1 - 2 Artilleros C.F. Alineación oficial del equipo 'Artilleros C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

penedes

Artilleros C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador de Artilleros Dustin Freiberg va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 19 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al 54 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Artilleros augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sijmen Hartsuiker es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Enrique Monforte de Artilleros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Artilleros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Remko Samuely va desviar el xut final de Wendel Hallema després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Diógenes Potiguar va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Remko Samuely va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Dustin Freiberg va entorpir al marcador d'en Ľuboš Koťuch per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Wendel Hallema de Artilleros va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Sijmen Hartsuiker, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Artilleros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 284 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Manuel Pardo García de Artilleros va fallar un penal al minut 70. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.