Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esfinter de Milán (433641) - Eintrach Catalunya (796289) » 685521830: T68/R1

Copa 685521830 Información oficial sobre el partido 685521830 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

Esfinter de Milán Alineación oficial del equipo 'Esfinter de Milán' en el partido 1 - 2 Eintrach Catalunya Alineación oficial del equipo 'Eintrach Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Esfinter de Milán Alineación oficial del equipo 'Esfinter de Milán' en el partido 1 - 3 Eintrach Catalunya Alineación oficial del equipo 'Eintrach Catalunya' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,4 % 78,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esfinter de Milán

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Jesús Castelgali va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Vicenç Marull va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Rubén Pardo de Esfinter va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eintrach Catalunya

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Catalunya van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jaroslav Samuel va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): En 任 (Ren) 恩英 (Enying) donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 58 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): El Catalunya va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 30 amb un llançament de falta perillós. En Luis Negrín però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Catalunya que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Agustín Adrián Soto, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Catalunya va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José María Consejo va desviar el xut final de Sigmund Banovits després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Martín Sanz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de José María Consejo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.