Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Puig-reig (993074) - Sinclair+2A (441785) » 685521343: T68/R1

Copa 685521343 Información oficial sobre el partido 685521343 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

CE Puig-reig Alineación oficial del equipo 'CE Puig-reig' en el partido 4 - 0 Sinclair+2A Alineación oficial del equipo 'Sinclair+2A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CE Puig-reig Alineación oficial del equipo 'CE Puig-reig' en el partido 2 - 2 Sinclair+2A Alineación oficial del equipo 'Sinclair+2A' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,5 % 34,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Puig-reig

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sinclair+2A. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Krisztián Mezei la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Puig-reig es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 27.
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Krisztián Mezei de Puig-reig va fer un bon esprint per escapar-se de Roberto Pardo i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Puig-reig i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 63 minuts de joc. Mentre en Johannes Guettersberger el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Zakariya Saquim va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Puig-reig ho intentava per la dreta per mitjà de Zakariya Saquim, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Rubio Cerro de Puig-reig es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

Sinclair+2A

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Sinclair+2A va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Armando Osetia va quedar-se sol davant el porter Rafał Nowaczyk, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Manuel Solana ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Sinclair+2A va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alexander Podyachev es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Sinclair+2A Tatu Varismäki quasi marca al minut 33 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Manuel Solana l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Armando Osetia al minut 35 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Sinclair+2A va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 89 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Laureano Crespi va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Armando Osetia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.