Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madremanya F.C. (991193) - A Ras da Kona (1437229) » 685521284: T68/R1

Copa 685521284 Información oficial sobre el partido 685521284 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

Madremanya F.C. Alineación oficial del equipo 'Madremanya F.C.' en el partido 2 - 4 A Ras da Kona Alineación oficial del equipo 'A Ras da Kona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Madremanya F.C. Alineación oficial del equipo 'Madremanya F.C.' en el partido 2 - 0 A Ras da Kona Alineación oficial del equipo 'A Ras da Kona' en el partido
Tiene un resultado normal 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madremanya F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Baldo De Cianni ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Madremanya es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Madremanya va augmentar la diferència quan Gökçek Hicri no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Madremanya va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Krzysztof Palma en un 1 contra 1 amb el porter Nadjim Youssouf, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Geri Heicher una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Nadjim Youssouf va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local Claudio Romero per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nadjim Youssouf va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Madremanya per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 89, quan Gökçek Hicri va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Madremanya va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Krzysztof Palma va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nadjim Youssouf.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Al minut 97 es va veure una gran oportunitat per a Madremanya per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Claudio Romero, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Claudio Romero de Madremanya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gökçek Hicri.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Yoaz Azani xutant per a Madremanya va fer anar la pilota just on la volia, però Nadjim Youssouf, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sergio Espital de Madremanya anava molt fort i col·locat però Nadjim Youssouf no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Geri Heicher, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Nadjim Youssouf va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Madremanya i 2 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Madremanya Anders Damme va intentar enganyar Nadjim Youssouf amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 4.

A Ras da Kona

Goles Goles

  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Guanarteme Ulloa Castro va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Kona va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 87.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 89 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Riku Pitkänen marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kona va anar a parar a la dreta de l'atac on en Riku Pitkänen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kona va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Gian Carlo Pedri va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Nikolas Rivera després que el jugador de Kona li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Quentin Bigot de Kona és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Lourenço Buarcos de Kona, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Yoaz Azani en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Kona Joonas Tasala, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Yoaz Azani. El marcador continuava 2 - 4.