Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Parla F. C. (1586445) - contable (1585041) » 685521176: T68/R1

Copa 685521176 Información oficial sobre el partido 685521176 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

Inter de Parla F. C. Alineación oficial del equipo 'Inter de Parla F. C.' en el partido 2 - 1 contable Alineación oficial del equipo 'contable' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Inter de Parla F. C. Alineación oficial del equipo 'Inter de Parla F. C.' en el partido 1 - 3 contable Alineación oficial del equipo 'contable' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Parla F. C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Peter Nikolai Taskin va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 7.
  • 185 Minuto 100 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Venanci Forment, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): Inter va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Wilibrord Vijgen va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Inter va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Peter Nikolai Taskin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Mayorga de Inter va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sinesio do Castro de Inter la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

contable

Goles Goles

  • 160 Minuto 29 (Gol de falta): Al minut 29 del partit, Antonio Ipalategui va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Emanuel Costa al minut 17 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Àngel Sala va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Xenaro Arneiro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de contable la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del contable que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Javier Amils Pibernat, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): contable va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 80, quan Antonio Ipalategui va quedar-se sol davant el porter Xenaro Arneiro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): Al minut 104 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Antonio Ipalategui va fer una jugada per la banda esquerra, però Xenaro Arneiro va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): contable va estar a punt d'empatar al 110 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de 关 (Guan) 冠斌 (Guanbin) que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 关 (Guan) 冠斌 (Guanbin) de contable amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Vojko Preveden de contable va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Amils Pibernat de contable es va emportar una amonestació al minut 111 per provocar un rival.