Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Consuegra (1591938) - Puxa Sporting Xixón (774304) » 685520986: T68/R1

Copa 685520986 Información oficial sobre el partido 685520986 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

AE Piera Alineación oficial del equipo 'AE Piera' en el partido 2 - 1 Puxa Sporting Xixón Alineación oficial del equipo 'Puxa Sporting Xixón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AE Piera Alineación oficial del equipo 'AE Piera' en el partido 1 - 2 Puxa Sporting Xixón Alineación oficial del equipo 'Puxa Sporting Xixón' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,3 % 46,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AE Piera

Goles Goles

  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Piera s'esgargamellaven dempeus per esperonar Sebastián Gustavo Ghiso que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 78 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 103 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rob Brewer de Piera aconseguir un gol al minut 103 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Antonio Vispieres va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Piera.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Piera va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Narciso Robles va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alex de Jesus.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Juan Checa-Rubio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Rob Brewer quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 231 Minuto 111 (Ocasión por el centro): En Rob Brewer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Odilón Maceda.

Puxa Sporting Xixón

Goles Goles

  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Pablo Gargallo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Daniel Salsbach va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iván Urtuuste va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): El Sporting va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 32 amb un llançament de falta perillós. En Loïs Monzó però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Pablo Gargallo de Sporting, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 97, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Salsbach de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Òscar Pallàs de Sporting va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.