Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Montoro C.F (485552) - Collacios Fútbol Club (124579) » 685520832: T68/R1

Copa 685520832 Información oficial sobre el partido 685520832 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

Real Montoro C.F Alineación oficial del equipo 'Real Montoro C.F' en el partido 1 - 3 Angeles del InfiernoFC Alineación oficial del equipo 'Angeles del InfiernoFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Montoro C.F Alineación oficial del equipo 'Real Montoro C.F' en el partido 0 - 1 Angeles del InfiernoFC Alineación oficial del equipo 'Angeles del InfiernoFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Montoro C.F

Goles Goles

  • 105 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Helias Winick va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Ibrahim Cheyo va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Montoro posava el marcador 1 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): Montoro van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 75 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Javier Sanmatías no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Montoro va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ibrahim Cheyo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Jody Bucchi de Montoro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Helias Winick.

Angeles del InfiernoFC

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de InfiernoFC va ser finalitzada des de l'esquerra per Breogán Dacosta al minut 10. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Fausto Pena Xavier va augmentar l'avantatge de InfiernoFC a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gonzalo Martel va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Fausto Pena Xavier va estar a punt de posar per davant a InfiernoFC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Albert Torrell va impedir un gol cantat.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): Albert Torrell va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Salvador Teixidó que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Salvador Teixidó va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 74, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miguel Cifontes va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gustavo Torre Roxas va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.