Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antoñanes team (772419) - LOS TUCATUCA (1416835) » 685520428: T68/R1

Copa 685520428 Información oficial sobre el partido 685520428 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

Antoñanes team Alineación oficial del equipo 'Antoñanes team' en el partido 2 - 4 LOS TUCATUCA Alineación oficial del equipo 'LOS TUCATUCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Antoñanes team Alineación oficial del equipo 'Antoñanes team' en el partido 1 - 1 LOS TUCATUCA Alineación oficial del equipo 'LOS TUCATUCA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antoñanes team

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 21 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Brisco Zuffenhausen. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 41. Brisco Zuffenhausen, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Antoñanes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Carlos Cubo va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ander Caballeria.

LOS TUCATUCA

Goles Goles

  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Aboubakr Daydani de TUCATUCA va fer un bon esprint per escapar-se de Rodrigo Namora i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Joonas Möller sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Filip Hundur que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): El jugador de TUCATUCA Milan Krančević va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 67 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 68 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 68 minuts de joc, Antonio Romanin, corrent com un esperitat, superà primer Enrique Villariños per velocitat, i després el porter posant el 2 - 4 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): TUCATUCA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marcos Romero va desviar el xut final de Marko Lechner després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Antonio Romanin va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marcos Romero va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 51 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a TUCATUCA al minut 51, però el xut de Joonas Möller va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Milan Krančević va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 219 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a TUCATUCA va estar a punt d'arribar en un córner. En Filip Hundur va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.