Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Guareñense (1438442) - Libertad de Sanxenxo S.A.D. (437928) » 685520266: T68/R1

Copa 685520266 Información oficial sobre el partido 685520266 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

Atlético Guareñense Alineación oficial del equipo 'Atlético Guareñense' en el partido 7 - 8 Sabat United Alineación oficial del equipo 'Sabat United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Guareñense Alineación oficial del equipo 'Atlético Guareñense' en el partido 2 - 1 Sabat United Alineación oficial del equipo 'Sabat United' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Guareñense

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Guareñense va posar-se per davant 1 - 0 al minut 26, quan Gaweł Chołody va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Alejandro Valle arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vitus Heppner.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaime Ruiz Gavero de Guareñense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Guareñense José Alberto Mesa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Loan Poirrier es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Gaweł Chołody de Guareñense, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Loan Poirrier en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Walenty Glapiński anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Guareñense.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Raúl 'Villa' Mejías Ruiz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Guareñense.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Angel Kostov de Guareñense va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Vitus Heppner de Guareñense, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Loan Poirrier en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 055 Minuto 133 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Alejandro Valle de Guareñense va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 7 - 6.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Leider Molano de Guareñense va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 7.

Sabat United

Goles Goles

  • 162 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en 孙 (Sun) 喜俊 (Xijun) per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): United va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Thomas Berger es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): El United va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 51, però en Platonas Someritis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, un refús desafortunat de Jordi Torrabadell, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Thomas Berger no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Baldomer Bellsolell de United, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 105, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Loan Poirrier va xutar fora per a United, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de United, Caetano Antunes, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Ilari Ikonen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de United Mircea Bucur no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jordi Torrabadell es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En 孙 (Sun) 喜俊 (Xijun) anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a United.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de United Baldomer Bellsolell no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jordi Torrabadell es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Przemysław Pytlik anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a United.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): En Platonas Someritis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 8 per a United.