Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Panenka SD (1577830) - Cástulo C.F. (776795) » 685519969: T68/R1

Copa 685519969 Información oficial sobre el partido 685519969 en Hattrick

15.12.2021 12:00:00
Copa: Temporada 68 / Ronda 1

alvaroadv_team Alineación oficial del equipo 'alvaroadv_team' en el partido 2 - 4 Cástulo C.F. Alineación oficial del equipo 'Cástulo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
alvaroadv_team Alineación oficial del equipo 'alvaroadv_team' en el partido 0 - 2 Cástulo C.F. Alineación oficial del equipo 'Cástulo C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alvaroadv_team

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el alvaroadv_team va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Aurelio Díaz de Cadorniga aconseguint el 1 - 1.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El alvaroadv_team sempre confia amb les genialitats d'en Benito Balaguer; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Almenar de alvaroadv_team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio López Rodríguez de alvaroadv_team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cástulo C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cástulo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Santiago Ampurias.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 86 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jordi Armengol.
  • 115 Minuto 93 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 93 minuts de joc, Leonardo Prado, corrent com un esperitat, superà primer Ignacio López Rodríguez per velocitat, i després el porter posant el 2 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 183 Minuto 105 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 105, Cástulo va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ferdinand Sulko.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Jordi Armengol, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Juan Jesús Aznar, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jorge Elcoro no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ferdinand Sulko que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Cástulo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ferdinand Sulko es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Cástulo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 87, quan Maciej Januszkiewicz va quedar-se sol davant el porter Juan Jesús Aznar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Al minut 95 Juan Jesús Aznar va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Santiago Ampurias, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.