Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

athletic ceferino (795222) - los canos (308587) » 684597337: T67/R8

Copa 684597337 Información oficial sobre el partido 684597337 en Hattrick

13.10.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 8

athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 4 - 3 los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 2 - 3 los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 77,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athletic ceferino

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Daniel Torquemada sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Alejandro Fuster Ruiz que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 37, en Otoitz Eskutxuri la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Javier Miguel Insaurbe que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Corria el minut 65 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alejandro Fuster Ruiz, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Daniel Torquemada va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 4 - 3. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Juul Deibel.

los canos

Goles Goles

  • 190 Minuto 31 (Gol de falta): En Jaromír Máček va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-1.
  • 190 Minuto 57 (Gol de falta): En Jaromír Máček va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-2.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 en Fabio Urbano va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): canos va estar a punt d'empatar al 31 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Fabio Urbano que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El canos creava perill des de la dreta al minut 56, però en Adán Pichulmán, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a 胡 (Hu) 迪平 (Diping) desviant la pilota a servei de cantonada.