Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juanito's eleven (125391) - F.C. Ajarr (492877) » 684517349: T67/R7

Copa 684517349 Información oficial sobre el partido 684517349 en Hattrick

06.10.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 7

Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido 2 - 3 F.C. Ajarr Alineación oficial del equipo 'F.C. Ajarr ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido 1 - 1 F.C. Ajarr Alineación oficial del equipo 'F.C. Ajarr ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juanito's eleven

Goles Goles

  • 107 Minuto 39 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Dulcídio Palermo va aconseguir per a Juanito's el 1 - 1 al minut 39, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En August Espunya sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gianluca Verver que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Erik Pölöskey va marxar de Francisco Palacios en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Juanito's van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piercarlo Ridi de Juanito's va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

F.C. Ajarr

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Francisco Matías Pasucci donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): Ajarr van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 58, quan Francisco Palacios va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sohrab Talaei quedar desmarcat i marcar per a Ajarr al minut 66. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Raghid Al-Alusi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Oskar Hoppermanns, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Ajarr va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Manuel Navarro Soto es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francisco Matías Pasucci ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Francisco Matías Pasucci va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Manuel Navarro Soto va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Palacios de Ajarr la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.