Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VayaPercal Club (779205) - Diozz C.F. (310065) » 684350595: T67/R5

Copa 684350595 Información oficial sobre el partido 684350595 en Hattrick

22.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 5

VayaPercal Club Alineación oficial del equipo 'VayaPercal Club' en el partido 0 - 3 Diozz C.F. Alineación oficial del equipo 'Diozz C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VayaPercal Club Alineación oficial del equipo 'VayaPercal Club' en el partido 1 - 1 Diozz C.F. Alineación oficial del equipo 'Diozz C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,5 % 5,4 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VayaPercal Club

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a VayaPercal va estar a punt d'arribar en un córner. En Iacopo Marando va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Diozz C.F.

Goles Goles

  • 187 Minuto 60 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Diozz volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 60 van aconseguir marcar quan en Håkan Lyhen va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Passaven 71 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Josep Antoni Estrems va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 106 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Håkan Lyhen sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 80 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Diozz va anar a parar a la dreta de l'atac on en Haakon Davidsen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El Diozz va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Sertan Narınç va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hamed Barouti de Diozz es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Martínez.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Javier Martínez se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.