Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los hinojosos city (311681) - Peritos de Jaèn (1460447) » 684247343: T67/R4

Copa 684247343 Información oficial sobre el partido 684247343 en Hattrick

15.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 4

los hinojosos city Alineación oficial del equipo 'los hinojosos city' en el partido 3 - 2 Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los hinojosos city Alineación oficial del equipo 'los hinojosos city' en el partido 3 - 0 Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido
Tiene un resultado normal 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los hinojosos city

Goles Goles

  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): hinojosos s'avançava al marcador al minut 65, després d'un rebot que va caçar en Fryderyk Kułakowski per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Lohitzün Ortuzar va donar a hinojosos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Als 77 minuts, Valter Potami va ampliar l'avantatge de hinojosos amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): hinojosos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lohitzün Ortuzar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jannis Opitz.
  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Al minut 12, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Cyril Brondalo va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Emanuel Lageren, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Emanuel Lageren va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Valter Potami, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Peritos de Jaèn

Goles Goles

  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Emilio Macico la va convertir en gol amb un remat de cap en Uli Schwedt tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 72 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): En Otcan Mergen va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Peritos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eusebio Campanario va desviar el xut final de José María Gallardo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Léonardo Charpentier.