Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayer Tarragona F.C. (796361) - Real Rodri (1419055) » 684247307: T67/R4

Copa 684247307 Información oficial sobre el partido 684247307 en Hattrick

15.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 4

S.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'S.D. San Roque' en el partido 0 - 2 Republicanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Republicanos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.D. San Roque Alineación oficial del equipo 'S.D. San Roque' en el partido 1 - 1 Republicanos F.C. Alineación oficial del equipo 'Republicanos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,3 % 8,3 % 69,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. San Roque

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Roque va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Telmo Idiolo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Telmo Idiolo va ridiculitzar a en Albert-Jan de Melker amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Valle Martínez de Roque va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Al minut 60 en Telmo Idiolo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Republicanos F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adriano Fernández que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Republicanos.
  • 180 Minuto 36 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 36 pels visitants. En José Pacheco va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Republicanos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Narcís Garriga va desviar el xut final de Robert Lichy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en István Balog va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.