Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fornieles F.C (1592950) - Señaleros FC (439434) » 684246926: T67/R4

Copa 684246926 Información oficial sobre el partido 684246926 en Hattrick

15.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 4

Fornieles F.C Alineación oficial del equipo 'Fornieles F.C' en el partido 2 - 3 Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Fornieles F.C Alineación oficial del equipo 'Fornieles F.C' en el partido 2 - 5 Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fornieles F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Fredrik Mellin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Egarenses.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 64 gràcies a la jugada de Alex Herrick, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Herman Skrzos va rebre molts aplaudiments. Al minut 62 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Herman Skrzos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Egarenses se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Egarenses van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Ivano Di Benedetto des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guerschom Kone de Egarenses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alex Herrick.

Señaleros FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Raúl Martínez que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 en Raúl Martínez va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 185 Minuto 94 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 94 minuts, el tirador de faltes del Señaleros va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jaime Baillo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 3 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Señaleros va ser a punt de marcar al minut 3, quan el seu jugador Juan Pedro Candiani va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, un refús desafortunat de Xavi Gubianes, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jaime Baillo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Raúl Martínez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 71 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Señaleros la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Señaleros quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Amattaken Zammouri va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Després de 100 minuts, Amets Berroeta va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Hervé Hoareau va estar atent i va desviar la pilota a córner.