Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Virrei Amat (771863) - PuXol Killers (487005) » 684099222: T67/R3

Copa 684099222 Información oficial sobre el partido 684099222 en Hattrick

08.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 3

FC Virrei Amat Alineación oficial del equipo 'FC Virrei Amat' en el partido 4 - 0 PuXol Killers Alineación oficial del equipo 'PuXol Killers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Virrei Amat Alineación oficial del equipo 'FC Virrei Amat' en el partido 5 - 0 PuXol Killers Alineación oficial del equipo 'PuXol Killers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Virrei Amat

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Virrei va ser Jesse Verschelde.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jesse Verschelde es va introduir dins la defensa central al minut 50, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Virrei va augmentar la diferència quan Swen Brantegger no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Virrei va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Olof Myrander des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Hj Huzaimi bin Hj Danial va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Olof Myrander va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Virrei va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesse Verschelde va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ivan Georgiev.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ivan Georgiev al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kostakis Gamvroudis va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Jesse Verschelde gairebé va marcar per a Virrei des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Virrei ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Carlos Lastra, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Carlos Lastra.

PuXol Killers

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El PuXol va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Dionís Senabre va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.