Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kosto Riko F.C. (124297) - la pelota (994149) » 684098052: T67/R3

Copa 684098052 Información oficial sobre el partido 684098052 en Hattrick

08.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 3

Kosto Riko F.C. Alineación oficial del equipo 'Kosto Riko F.C.' en el partido 5 - 3 la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Kosto Riko F.C. Alineación oficial del equipo 'Kosto Riko F.C.' en el partido 1 - 5 la pelota Alineación oficial del equipo 'la pelota' en el partido
Tiene mucha potra 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kosto Riko F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Javier Enrique Saavedra sempre és una garantia. Al minut 19, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Abdelkabir Choklati marcar el 1 - 0 per al Kosto.
  • 106 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 23 i semblava que Kosto desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Urbain Desmet va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Kosto va aconseguir el 3 - 0 quan Emidio Fusé va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Kosto va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mick Safford, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 2 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Kosto va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Abdelkabir Choklati, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Kosto va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Urbain Desmet va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pablo Ventura.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Artemiy Lyubskiy gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pablo Ventura va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Cristian Miguel Yoma una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Pablo Ventura va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguelanxo Vale de Kosto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Miguelanxo Vale de Kosto es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 64.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mick Safford de Kosto es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Silvestre Cardoso.

la pelota

Goles Goles

  • 152 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, pelota va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Giuseppe Genolini va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 153 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors de pelota no defallien en cap moment. Producte d'això, en Holger Palludan va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 151 Minuto 52 (Gol por el centro): Un mica després, Giuseppe Genolini de pelota va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Silvestre Cardoso va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tesifonte Aparisi Miralles quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Luciano Chiusso va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del pelota va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Antonio Risaliti no va poder controlar.