Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paladines (124788) - Excel.lent Futbol Team (441545) » 684097714: T67/R3

Copa 684097714 Información oficial sobre el partido 684097714 en Hattrick

08.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 3

Paladines Alineación oficial del equipo 'Paladines' en el partido 2 - 6 Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Paladines Alineación oficial del equipo 'Paladines' en el partido 1 - 4 Excel.lent Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Excel.lent Futbol Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paladines

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Paladines una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Qəhrəman Nağıyev, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 37.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 44, Jorge Martínez Monzón de Paladines empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Qəhrəman Nağıyev va errar un penal al minut 32 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Paladines va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mario Puglisi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Jorge Martínez Monzón va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Qəhrəman Nağıyev, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Paladines Mario Puglisi quasi va assolir l'empat al minut 44 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 200 Minuto 91 (Ocasión de falta): Paladines va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 91, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Excel.lent Futbol Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Passats 24 minuts de partit, Excel.lent es va posar per davant amb un 0 - 1 quan José Galdeano es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): En Ignat Popov donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 44 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a José Galdeano quedar desmarcat i marcar per a Excel.lent al minut 49. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En José Galdeano va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ignacio Calera de Excel.lent l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 72 de partit.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Czesław Wyrwa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Excel.lent, un peu providencial d'en Myfer Tolosa va situar el 2-6 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Soriano Egurza al minut 35, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mischa Fernandes es va quedar sol davant del porter, al minut 56. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Myfer Tolosa de Excel.lent es va guanyar la targeta groga merescudament.